Home » Добавки » БЪРЗИ ПРОТЕИНОВИ ФОРМУЛИ II

ANABOLIC PROTEIN PROFESSIONAL

Anabolic Protein Professional (96% сухо вещество) е „крем-де-ла-крем”-а сред нашите протеини за мускулен растеж. Професионалният вариант на анаболния протеин се състои от мигновено усвоимия суроватъчен протеин изолат и специален не-генномодифициран соев протеин изолат (Injection Grade), несъдържащ изофлавон. Тъй като този вариант съдържа храносмилателни ензими, както и бета-екдистерон и L-левцин, той притежава още по-бърза бионаличност, има по-високо протеиново съдържание и стимулира още по-мощно мускулния растеж в сравнение с Anabolic Protein Fusion.

грамове протеин – 27,1 грамове BCAA – 9,36 грамове глутамин и прекурсори – 5,43 милиграми бета екдистерон и ензими – 120

Научни изследвания на D. Kalman и сътр. посочват в Journal of the int. Soc. of Sports Nutrition от юли 2007 г., че  анаболно-протеиновата формула от суроватъчно- и соевопротеинова смес е по-добра по отношение на мускулния растеж и съотношението тестостерон/естрадиол в сравнение със суроватъчния протеин, и че суроватъчният и соевият протеин самостоятелно са еднакво ефективни по отношение на мускулния растеж (увеличение на мускулната маса  с 0,9 кг за периода на изпитването).