Home » Добавки » БЪРЗИ ПРОТЕИНОВИ ФОРМУЛИ IV

WHEY PROTEIN ISOLAT

Whey Protein Isolat (95% протеин сухо тегло) е изключително бързо усвоим протеин, оптимизиран с аминокиселината L-левцин, храносмилателни ензими, бета-екдистерон и 10 витамина. Със своята биологична стойност (БС) 157 и 54% есенциални аминокиселини (EAA), 29% BCAA и 18% L-левцин, Whey Protein Isolat  е изключително висококачествен протеин с отличен хранителен профил. Ако търсите професионален протеинов продукт за изграждане на мускули, подготвяте се за състезание, пазите строга диета или имате лактозна непоносимост (непоносимост към млякото), то Whey Protein Isolat е идеален за вашите цели.

Функционалност и механизъм на действие на Whey Protein Isolat Whey Protein Isolat е суроватъчен протеин, изолиран от мляко. Млечният протеин се състои от две протеинови фракции — бавно усвоимия казеин (80%) и бързо усвоимия суроватъчен протеин. Суроватъчният протеин първо се отделя от казеина и след това се изолира чрез микрофилтрация чрез кръстосан поток (CFM) и йонообмен на други съставки като например въглехидрати и мазнини. Резултатът е изключително висококачествен суроватъчен протеин изолат с до 95% протеин сухо тегло, оптимизиран с по-малко от 1% въглехидрати и по-малко от 1% мазнини, както и със свободната аминокиселина L-левцин, бета-екдистерон, храносмилателни ензими и 10 витамина.

Whey Protein Isolat се усвоява изключително бързо и освобождава висококачествени аминокиселини в кръвта, където те стимулират синтеза на мускулен протеин. Съдържанието на бета-екдистерон увеличава въпросния синтез, което води до по-ефективен мускулен растеж. Whey Protein Isolat не задържа вода в подкожието, поради което, разтворен във вода, той е идеален протеин за състезаващи се атлети. Продуктът може да бъде използван и от спортисти с висока непоносимост към лактозата, тъй като съдържа нищожни количества лактоза.

Функционалността на Whey Protein Isolat се подобрява от храносмилателните ензими бромелаин, извлечен от ананас, и папаин, получен от папая, както и от 10 витамина. Whey Protein Isolat стимулира оптималното храносмилане и протеиновата обмяна и е идеален продукт и за професионални спортисти.

Следва продължение…