Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса II

CREATESTON

Свръхкомплексната Createston-формула доставя протеини, аминокиселини, енергийни субстрати и голям брой ергогеници (стимулатори на производителността), от които тялото Ви се нуждае за постигане на максимална сила и мускулна маса.

Поредното подобрение в Createston е включването на мощния антиоксидант ресвератрол , както и увеличените количества ергогеници (алфа-липоева киселина, HM?), инсулиногенни вещества (MHCP, екстракт от горчив пъпеш, HCA) и адаптогени (ашваганда, Родиола, Кордицепс, шиладжит) във варианта за професионалисти. Тези вещества, в комбинация с матрицата Amino Fusion, съставена от богатата на бета-лактоглобулин фракция суроватъчен протеин изолат и свободни аминокиселини, и големия брой синергично действащи „анаболни инхансери“ като креатин, стероидни сапонини, бета-екдистерон, D-пинитол, свободни аминокиселини и много други, повишава още повече регенеративните и адаптивни ефекти на Createston, което се изразява и в по-значителен растеж на мускулните клетки.

Createston се предлага в 3 варианта — за атлети с нормален, респ. бавен метаболизъм (Createston), за атлети с много бърз метаболизъм (Createston Massiv) и Createston Professional за топ атлети, които се нуждаят от Beta Alanin, Citrullin Malat, HMB, ALCAR, Adaptogene и др. Налични са три различни вкуса: череша, слънчев портокал и тропически пунш.

Createston съдържа естествени стероидни сапонини и бета-екдистерон, които притежават силно анаболно действие, но не спадат към допинг-веществата и нямат вредни странични ефекти. Новата аминокиселинна матрица Amino Fusion Matrix, съдържаща бета-лактоглобулинов суроватъчен изолат и TST-аминокиселини, увеличава трайно и в максимална степен синтезата на мускулен протеин само няколко минути след консумацията и спомага за максимален мускулен растеж.

Следва продължение…