Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса I

КАКВО СА ALL-IN-ONE MUSCLE BUILDER-ИТЕ?

All-in-one muscle builder-ите са продукти, специално предназначени за прием след тренировка – най-важната част от деня за оптимално снабдяване с хранителни вещества. През този период организмът има особената способност да превръща хранителните вещества в мускулна маса. За да постигне оптимално изграждане на мускули, амбициозният спортист би трябвало да приема голям брой суплементи в определени интервали от време, което е свързано с големи разходи и специални познания. С нашите all-in-one muscle builder-и, обаче, получавате един-единствен продукт, чийто съставки се допълват оптимално и усилват взаимно своето действие (синергия). Така с минимални разходи се постигат максимални резултати.

Нашите многокомплексни all-in-one muscle builder-и Createston (Professional, Normal, Massive) и Tri ANABOL са базирани на специална формула за натрупване на мускули, състояща се от високостойностен и бързо достъпен протеин, свободни аминокиселини, лесно усвоими въглехидрати и, в зависимост от варианта, до 150 силно анаболни субстрати. Тази комбинация непрекъснато бива ъпгрейдвана от нашите специалисти и осигурява по естествен път максимален мускулен растеж.

Предимствата на all-in-one muscle builder-ите накратко:

Синергична комбинация от силно анаболни вещества в един продукт Максимално стимулиране на естествен мускулен растеж Увеличаване на обема на мускулите Оптимизиране на секрецията на хормони Подобряване на тренировъчната производителност и издръжливостта Подпомагане на възстановяването Улесняване на изгарянето на мазнини

Следва продължение…