Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса IIІ

Полезни факти за Createston

Всеки културист се стреми да постигне максимална сила, силова издръжливост и мускулна маса при възможно по-ниско съдържание на мазнини в тялото.

Както показва опитът обаче, повечето топ-спортисти тренират почти по един и същи начин, но се хранят в почти всички случаи еднакво нездравословно (бодибилдърите са може би единствените, които действително следят за правилното си хранене) и след това посягат – както се потвърждава от постоянно появяващите се допинг-скандали – към т. нар. анаболни стероиди, или стероиди на хормонална основа, за да повишат своята производителност.

Подобни химико-фармацевтични анаболни средства не само са непозволени допинг вещества, но са и изключително вредни, особено когато се приемат безконтролно от младите спортисти. Изглежда, че за повечето топ-спортисти здравето е малко или повече без значение и само страхът да не бъдат „хванати“ при допинг тестовете донякъде ги държи настрани от такива медикаменти.

През последните години се разработват все по-добри, естествени, безопасни и преди всичко позволени стероидни алтернативи на основата на хранителни вещества, чрез които все повече американски и западноевропейски спортисти преминават безпроблемно допинг тестовете и постигат абсолютни върхови резултати.

Въпреки че днес, чрез подходящи добавки и без допинг средства, могат да се постигнат изключителни успехи, трябва да се признае, че в състезателните спортове тези модерни добавки често се употребяват в комбинация с неразрешени вещества. В много случаи приемането на допинг се спира около 4 седмици преди състезанието, на което ще се проверява за допинг, и до момента на състезанието изключителната форма се поддържа единствено чрез суплементи, като в деня на теста в тялото на спортиста не могат да бъдат открити допинг вещества.

На следващите страници ще Ви представим CREATESTON като високоефективна и естествена алтернатива на стероидите. Не искаме да повлияваме на избора на нито един професионален спортист, но бихме желали горещо да препоръчаме на всеки, който не се стреми да си изкарва хляба със свръхвисоки постижения, да не прибягва до допинг и вместо това да използва абсолютно безвредната и дори здравословна стероидна алтернатива CREATESTON.

С Createston и добър тренинг можете да развиете такова тяло и производителност, каквито преди 10 години не сте си и представяли. Препаратът е толкова ефективен за натрупване на сила, силова издръжливост и мускули, че атлетите, които в началото започват с определена категория килограми, често натрупат дори излишък от мускулна маса.

Следва продължение…