Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса VIII

Разработването на Createston като синергична градивно-субстратна матрица със стероидо-подобен бодибилдинг ефект.

Една такава комплексна градивно-субстратна матрица като Createston понастоящем не би могла да се състави от нито един спортист с широки познания в областта на храненето. Ще са нужни усилия, за да се разберат напълно хранително-физиологичните взаимовръзки между съставките, тъй като практически на всеки 5-6 месеца се откриват градивни субстрати с все по-добро действие и се включват в нашия продукт Createston.

Кой е чувал примерно за MHCP (вид инсулиногенен екстракт от канела)? Кой е запознат със сулфорафан/индол-3-карбинол (антиароматазен екстракт от броколи), D-пинитол (инсулиногенен екстракт от пиния, стимулиращ усвояването на азот и креатин) или всички включени в Createston градивни субстрати и катализатори като бета-екдистерон, и тяхното синергично взаимодействие?

Знаете ли например, че за усилване на мускулния растеж са важни преди всичко есенциалните аминокиселини (ЕАА), докато неесенциалните аминокиселини (NEAA) не играят почти никаква роля? Имате ли представа, че и в най-добрите протеини се съдържат едва около 35% EAA със свойството да натрупват мускули, и че днес мускулният растеж се стимулира по-успешно чрез EAA в единична свободна форма (напр. като малати), отколкото чрез протеини.

Следва продължение…