Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса IX

Тайната на действието на Createston е в синергичнoто взаимодействие на отделните субстрати, които се съдържат в оптимални количества и реализират действието си в точния момент. Действието на отделните вещества се обединява в една обща формула и води до реален оптимален ефект.

Така например тестостерон-модулаторите на стероидно-сапонинова основа си взаимодействат с инсулиновите модулатори (повишеното съдържание на инсулин води до повишаване нивата на тестостерона) и с аминокиселините от протеините (глобулинът, свързващ половите хормони започва да образува по-малко тестостерон), като в крайна сметка тестостеронът се активира в клетките като свободен хормон.

Особено внимание отделихме на възможността успоредно с оптималното натрупване на мускули да се намаляват телесните мазнини.

По-рано трябваше да се приемат най-малко 96 г декстроза или малтодекстрин, за да се снабдят мускулните клетки с аминокиселини и креатин и така да се постигне максимално натрупване на мускули. Тези големи количества въглехидрати неизменно водеха до натрупване на мазнини и увеличаваха резистентността на мускулните клетки към инсулин, поради което инсулиновото действие постепенно намаляваше, а с него и постъпването на градивни субстрати в клетките. В Createston се съдържат едва 32,5 г специални въглехидрати, за да се постигне пълен инсулинов отговор, респ. анаболен ефект. Инсулиновата резистентност на мускулните клетки не се увеличава, а напротив – чрез подходящи растителни екстракти дори се намалява, и по този начин с течение на времето постъпването на градивни субстрати в клетките се улеснява в още по-голяма степен.

MHCP, полипептид P, 4-хидрокси-изолевцин, екстракт от гугулипид, APDS и други инсулиногенни субстрати стимулират инсулиновия отговор най-малко с 25%, като инсулиногенно индуцираният с CREATESTON клетъчен транспорт, въпреки приетите 32,5 г въглехидрати, като цяло e по-мощен, отколкото след приема на 100 г въглехидрати.

Следователно спортистът получава с Createston суплемент, който с помощта на катализатори има по-силен ефект върху натрупването на мускули и сила, отколкото големите количества протеини и въглехидрати, и освен това с него се постига отлично дефиниране на мускулите.

Следва продължение…