Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса XІI

Ако вече сте открили „вашия“ вариант на Createston, ще можете да изпитате малките чудеса, на които този продукт е способен. С него ще натрупвате мускули и същевременно ще сваляте мазнини. Преди всичко обаче трябва да сте наясно с хранително-физиологичните взаимодействия.
Ако искате да сваляте мазнини с Createston, естествено не бива да прие…мате твърде много храна през деня (преди всичко въглехидрати и мазнини). От друга страна, трябва да си осигурите достатъчен прием на хранителни вещества, защото в противен случай веществата, изградени в организма под действието на Createston, ще бъдат включени в обменните процеси, за да се покрие техния недостиг и те ще бъдат отново разградени.
Много атлети, включително напредналите, допускат грешки при храненето (и упражненията). Широко разпространен е например навикът да се приемат прекалено малко (омега-3) мазнини и въглехидрати. Голяма част от спортистите се пресищат с протеини и избягват мазнините и въглехидратите, въпреки че изследванията доказват, че ВСИЧКИ хранителни вещества трябва да са налични в подходящото количество, за да се постигнат оптимални резултати.
Така например оптималните стойности на тестостерона в организма могат да се достигнат, ако постъпват достатъчни количества протеини, мазнини и въглехидрати. Който се тъпче само с протеини никога няма да достигне оптимално ниво на хормоните и, за съжаление доста често, трябва да прибягва впоследствие до стероиди, за да си осигури задоволителен мускулен растеж (надявайки се, че след няколко години организмът му все още ще е в състояние да образува ендогенен /синтезиран в организма/ тестостерон).
Накрая нека споменем, че Createston не е вкусен млечен шейк за фитнес цели, а е суплемент със силен изграждащ ефект и отчасти медицински вкус. Необходимите за максимално действие субстрати (главно растителни екстракти) имат силен специфичен вкус, който се опитваме да притъпим технологично, но не можем да премахнем напълно.