Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса XІV

Защо да изберете Tri-Anabol? Като мултикомплексен следтренировъчен суплемент Tri-Anabol е най-последното нововъведение в областта на недопинг анаболните добавки, отличаващ се от незаконните анаболни стероиди, който стимулира процесите на растеж без странични ефекти.

Както подсказва името му, Tri-Anabol комбинира три основни двигателни сили във възможно най-естественото им състояние. Tri-Anabol увеличава по безбройни начини количеството на анаболните хормони като инсулин, тестостерон, HGH и IGF-1, предизвиква задържане на бурно отделящия се азот и синтез на мускулен протеин, и внимателно стимулира незабавното и безмилостно елиминиране на катаболитните процеси, разрушаващи мускулите.

По този начин Tri-Anabol предизвиква анаболен ефект за изграждане на мускули след тренировка, което преди се постигаше единствено с незаконните анаболни стероиди.

Подробности за Tri-Anabol… Tri-Anabol отвори нова страница в областта на недопинг следтренировъчните добавки благодарение на задействането на трите основни двигателни сили на анаболизма: – предизвикване на максимално разпределение на анаболни хормони – задействане на хипер анаболизъм чрез задържане на азот и синтез на мускулен протеин – незабавно и безмилостно елиминиране на катаболизма

Tri-Anabol е изпитан от руски хардкор спортисти и със своите 105 хипер анаболни взаимно допълващи се растежни фактори обещава значително увеличаване на мускулна маса.

Анаболни бустери Tri-Anabol осигурява най-популярния стимулиращ фактор за максимален синтез на мускулен протеин и задържане на азот под формата на BCAA-комплексни съединения и естествения стероиден хормон бета-екдистерон. Този анаболен „подпалвач“ разрушава всички бариери към мускулната тъкан на организма Ви, отключвайки стартовите сигнали за хипер анаболен растеж.

NBA-I-комплекс (по-бърз азотен баланс) Анаболните сигнали на „анаболните бустери“ се преобразуват в чист материал за изграждане на мускули от най-качествения Cross Filtered & Ion Exchanged суроватъчен протеин изолат (хипер бързо усвояване и йонообменно зареждане с аминокиселини) чрез съдържащите се в него висококачествени аминокиселини за увеличаване на мускулна маса.

Инсулино-разтърсващ ЕЛИМИНАТОР НА КАТАБОЛИЗМА Благодарение на хипер гликемичните въглехидрати като HCA и Optimizer, ALA, MHCP се задейства максимално разпределение на анаболен хормон № 1 – инсулин, с което във вашите мускулни клетки се натрупва гликоген и се разрушават веществата, участващи в катаболизма и увреждащи мускулната Ви тъкан.

NL V-POWER генератори Tri-Anabol съдържа таурин, креатин малат, креатин пируват и специални съединения, подсилени с таурин и таурин AKG, бета-аланин, цитрулин малат, HMB, норвалин, TMG и MCT, с които подпомагате ефективността си. С Tri-Anabol вашата следваща тренировка ще бъде по-здрава, от когато и да било.

G-bomber за мускулите (съдържащ червени и бели мускулни влакна) Креатин AKG, креатин магнезиев хелат, алкалин креатин, креатин монохидрат, креатин пироглутамат, креатин-етил-естер-карбонат, три-креатин HMB и D-рибоза, както и 3-гликоциамин гуанидинопропионова киселина (3-GPA) проникват през различни пътища, за да преодолеят всички препятствия към мускулните Ви клетки и да акумулират и предизвикат хипер анаболен пренос.

ХОРМОНЕН бустер За да се генерира максимален естествен растеж, всички анаболни хормони трябва да са оптимално активни, а катаболните стрес хормони трябва да са потиснати. По този начин можете бързо да превключите след тренировка към режим на хипер растеж. Tri-Anabol Ви осигурява най-мощните тестостерон, хормон на растежа, HGH, IGF-1 модулатори, както и намаляващи кортизола вещества като ZMA, стеродни сапонини (от бабини зъби, Fenugreek и Maca), аргинин AKG, орнитин AKG, женшен и глицин.

ОКОНЧАТЕЛЕН РАЗРУШИТЕЛ (за ултрабързо възстановяване) Тренирате по-здраво от останалите бодибилдери в залата. Това, което може би не сте знаели досега е, че сте подложени на опасността от свободни радикали и други вредни фактори, атакуващи организма Ви, които могат да попречат на напредъка Ви. Tri-Anabol Ви дава най-мощните антиоксиданти и регенератори (OPC, EGCG, цистеин, аскорбична киселина, MSM, екстракт от кордицепс, екстракт от броколи), от които се нуждаете веднага след тренировката, за да се предпазите от действието на свободните радикали.

Анаболен CHILLOUT След тренировката е важно да се успокоите, за да може да осигурите на организма си оптимална среда за възстановяване и растеж. Tri-Anabol съдържа свободен L-триптофан, L-глутамин AKG, N-ацетил L-глутамин, L-аланил L-глутамин, L-глутамин и екстракт от розова родиола, поставящи Ви в състояние на релаксация.

ФЕТ БЪРН афтър-шот Интензивната тренировка разрушава телесната Ви мазнина. Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-големи количества мазнини се губят, дори след тренировката. За да се увеличи ефективността на афтер-бърнинг действието, Tri-Anabol Ви осигурява комплекс от карнитин (ALCAR, съдържащ карнитин тартарат, L-карнитин) и тирозин, N-ацетил L-тирозин и други стимулатори за трайно разрушаване на телесната Ви мазнина.

Tri-Anabol – хипер анаболизмът е настоящето!