Home » Добавки » Всичко в едно за изграждане на чиста мускулна маса X

Какво можете да очаквате от Createston и на какво трябва да обърнете внимание?

Ако използвате за първи път Createston, като спортист с нормална обмяна на веществата, можете да натрупате между 3 и 6 кг мускулна маса през първите 4 седмици и да свалите около 1-2 кг телесни мазнини. През този месец вашите силови постижения ще се увеличат с около 30%.

След този първи месец в никакъв случай не трябва да спирате приема на Createston, а да го вземате редовно и продължително. Разбира се, ръстът на производителността Ви няма да е толкова отчетлив, колкото през първия месец, но ще качвате около 5 кг солидна мускулна маса всяка година (понякога през първата година се натрупват 12-15 кг, но това е изключение).

В тази връзка непременно обърнете внимание на факта, че доставяните с Createston 3 г креатин дневно са оптимални, тъй като точно такова количество се обменя в организма Ви ежедневно.

По-големите количества креатин биха довели до натрупването на маса след 2-3 седмици вместо след един месец, но увеличаването на масата няма да се осъществява за такъв продължителен период, както с трите грама креатин, включени в Createston. Не бива да забравяте, че прекомерните количества креатин натоварват бъбреците и пренасочват използването на енергийния излишък в тялото към отделителните вместо към синтезните процеси.

При спортисти с особено солидна мускулна маса, трениращи съответно с големи тежести, или дори два пъти дневно, трите грама креатин може да не са достатъчни за покриване на дневните нужди.

Тези спортисти обаче се нуждаят не само от повече креатин, но и от повече други субстрати (преди всичко протеини и аминокиселини), които се съдържат в Createston. В такива случаи могат да се приемат евентуално 2 порции Createston дневно.

Createston може и би трябвало да се приема продължително и без прекъсване, тъй като така най-добре ще се постигне постоянно натрупване на сила и мускули. Старият “лечебен принцип”, при който за известно време се приемаше креатин в екстремни количества и след това се правеха почивки, днес е абсолютно неприложим и демоде!

Следва продължение…