Home » Добавки » Гориво за бойци

Fighter Fuel Reloaded

Предсъстезателна формула, която ще те превърне в най-лошия кошмар за твоя противник!

K.O. ФОРМУЛА за всички силни БОЙЦИ

Драстично увеличава ефективността на УДАРИТЕ С ЮМРУК и ЪПЕРКЪТИТЕ

Увеличава СКОРОСТТА НА УДАРИТЕ С КРАК за по-голяма пробивна МОЩ

Повишава мускулната ИЗДРЪЖЛИВОСТ и ЕЛАСТИЧНОСТ по време на двубой

С високо съдържание на ключови съставки за стимулация на сетивата за постигане на перфектен ФОКУС върху опонента

Fighter Fuel е новото лице на продуктите, повишаващи производителността, предназначени за амбициозни бойци. Неговата научно разработена формула от аминокиселини, растителни екстракти, клинично дозирани стимуланти и електролити предоставя истинска пробивна сила, брутална ударна сила и изключителна концентрация с остри като бръснач сетива.

Не съществува по-подходяща бойна матрица, която да включва в себе си всички важни за боевете субстрати в перфектно балансирано съотношение и синергичен състав.

Ако не успееш да победиш във важната за теб битка с Fighter Fuel, може би трябва да се замислиш да смениш спорта.

Детайли за продукта

Този продукт е началото на нова ера за всички бойци. Край на бананите и зеления чай преди тренировка или двубой. Fighter Fuel е съвършено нова бойна формула, която увеличава производителността ти на ринга и в същото време притежава страхотен вкус. Той е прецизно разработен за нуждите на сериозни бойци като ТЕБ!

Fighter Fuel ще издигне на ново равнище интензивността на твоята тренировка, както и способностите ти по време на битка – ниво, което може би никога не си мечтал да достигнеш досега. Твоите опоненти ще се научат да познават страха, който ще срещат в теб, когато стъпиш на ринга. Веднъж започнал двубоя, ти винаги ще си един ритник или удар с юмрук по-напред, давайки да се разбере, че не ти ще си този, който ще падне на земята.

Времето на твоя опонент изтече!!!

И ето я модерната формула, която ще те превърне в най-лошия кошмар за твоя противник:

KO-Dictators (за брутална сила и максимален фокус)

Тази хиперматрица, разработена в съответствие с най-новите научни открития, съдържа най-важните хранителни съставки, които ще попречат на появата на умора в ръцете ти. Това означава край на хиперацидитета в твоите бицепси. Благодарение на включените лактатни буфери, цитрулин, бета-аланин и бетаин, повече няма да е проблем за теб да поддържаш гард дори в петия рунд. DMAE изостря сетивните ти възможности подобно на хирургичен нож, докато глюкоронолактонът и прецизно дозираният кофеин се грижат болката да изчезне мигновено.

Тази хиперматрица ще гарантира както победата ти в шампионата, така и нокаута за твоя опонент!

MMA-Combo (мулти-максимизатори за силни ВИСОКИ УДАРИ С КРАК)

MMA-Combo е базиран на аминокиселинна формула, разработена за специалните нужди на професионалните бойни състезания. Неговите съставки са точно това, от което се нуждаеш, за да повишиш до краен предел възможностите на тялото си по време на двубой. Ще те обземе ново усещане за удари с крака и юмруци в момента, когато звярът в теб се освободи, за беда на твоите опоненти, разбира се.

SOF-Formula („оцеляване на най-приспособените“ – РЕГЕНЕРАТОРИ)

Растителните екстракти, включени в тази иновативна възстановяваща формула, се базират на билките, използвани в аюрвердическата медицина, чиито ползи за здравето и силата на тялото са добре познати в азиатските държави от векове. Това ще ти осигури извънредно спокойствие на духа по време на схватка, с което ще надвиеш своя противник. Да бъдеш една крачка (или удар с юмрук) пред него – това е предимството да си не само физически, но и умствено по-приспособен.

Има обаче и други предимства, които могат да се изброят: растителните екстракти ще ти помогнат да увеличиш темпа си на възстановяване по време на почивките. Така, докато опонентът все още почива, надявайки се да не се превърне в жертва на твоята брутална сила, ти отново ще се изправиш, готов да покажеш още веднъж изключителните си качества на ринга.

Както е казал Дарвин: „оцеляват само най-приспособените“. Единствено ТИ имаш шанса да се възстановиш по време на почивката и след това да отпратиш опонента си вкъщи!

FightBOOSTER (за бързи и яростни ЪПЕРКЪТИ и УДАРИ С ЮМРУЦИ)

Висококачествените минерали, комбинирани в тази матрица, ще ти предоставят онова малко зрънце допълнителна свежест, с което ще можеш да нанесеш финалния удар точно преди последния звън на гонга. Други „бойни агенти“ като ALCAR работят, за да извлекат максимално наяве твоята производителност, като те превърнат в непробиваема стена, готов да приключиш двубоя винаги със зрелищни серии от ъперкъти и ритници.

Fighter Relax

Следсъстезателна формула за възстановяване и релаксация на цялата скелетно-мускулна система

РЕЛАКСИРАЩА ФОРМУЛА за всички сериозни БОЙЦИ

Осигурява перфектно СПОКОЙСТВИЕ след ДВУБОЙ

Инициира ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на КОСТИТЕ и СТАВИТЕ

Зареден с ключови съставки за подсилване на ИМУННАТА СИСТЕМА

Драстично увеличава времето за възстановяване, за да те подготви за СЛЕДВАЩИЯ ДВУБОЙ

Кратко описание

Fighter Relax е идеалният суплемент за бойци в тежка категория, но може да се използва и от мениджъри, работещи под силен стрес, както и от всеки друг, който търси естествен начин за почивка и бързо възстановяване.

Ако си поставен в условията на голям стрес, както е например при тежките тренировки на състезателите по бойни изкуства, в организма могат да се образуват стрес хормони, които да застрашат както производителността, така и здравето ти. Точно в този момент на помощ идва Fighter Relax, който унищожава циркулиращите в кръвта стрес хормони!

Fighter Relax повишава в максимална степен физическото и психическо възстановяване, като предпазва тялото ти от контузии, възпаление и увреждания на костите и ставите.

Детайли за продукта

Fighter Relax е новата изцяло оптимизирана версия на предшественика Fighter Fuel II. Сега след като добавихме три матрици от най-ново поколение, пригодени изцяло да задоволят нуждите ти по време на битка, Fighter Relax се превърна в най-мощния възстановяващ суплемент, предлаган някога на пазара. Неговите комбинирани висококачествени формули – Chillout Matrix, Bone Crusher Relaxant и Inflammation Destroyer, работят задружно, подобно на зъбно колело, като осигуряват супер бързо възстановяване, така че в кратки срокове да си готов за следващия двубой. Преди всичко не бива да забравяш:

След битката означава преди битката

Fight-CHILLOUT-Matrix (Relax-MAX-Комплекс)

Когато си в състояние на крайно изтощение Fight Chillout Matrix ще те върне обратно на земята в страна от сладко дневно опиянение. Аминокиселините ГАМК и триптофан се грижат за това да имаш спокоен сън и комфортно възстановяване върху дивана.

Bone-CRUSHER-Relaxant (за максимално здрави стави)

Различни лоу кикове, силни кикове в ребрата или груби удари с юмруци по носа ти винаги оставят своите белези и причиняват силна болка. Ето защо нашият Bone Crusher Relaxant включва най-полезните хранителни субстрати за стави, съединителна тъкан и сухожилия, които действат, за да поддържат скелетно-мускулната ти система здрава след тренировка или двубой.

Inflammation-DESTROYER-Formula

Тази формула работи съдружно с Bone Crusher Relaxant, като нейните ценни азиатски растителни екстракти драстично намаляват последиците в резултат на продължителни ритници и удари с юмрук. Представете си как тази формула придобива жизненоважно значение, когато е необходимо да се възстановиш бързо след многобройни наранявания и удари. Именно тя ще те подготви да понесеш нови синини и удари отново и отново.

Fighter Relax – бързо ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ за следващия двубой