Home » Новини » Добре дошли в новия ни блог!

Тук ще може да намирате много нови полезни статии и информация.

С помоща на календара може да сортирате статии само за определени дати.

Ултимативната серия за методики на тренировка и хранене Как трябва да тренирам? Кои упражнения ще ми помогнат да изградя хубаво тяло? Колко време трябва да тренирам? Към какво тегло да се стремя? Как да изпълнявам правилно упражненията? Трябва ли да правя почивки между сериите? …

Списъкът може да се разшири с още няколко страници – толкова много са въпросите относно подходящия начин на тренировка, които вълнуват амбицирания, интересуващ се спортист. Какви са отговорите на тези решаващи за успеха или неуспеха въпроси?

С нашата серия, която обхваща всичко в областта на бодибилдинга и силовите тренировки, искаме да ви отворим очите и да ви разкрием нови хоризонти, за да знаете и сами да преценявате как да постигнете целта си – спортен успех или хубава фигура. Прочетете част 2 и разбулете тайната на тренировъчните принципи. Резюме: В част 2 ще научите как трябва да организирате времето си за почивка и възстановяване, за да извлечете полза от стимула за растеж, придобит в тренировките. В никакъв случай не подминавайте тези съвети от „първа ръка”!