Home » Здраве » Createston – истинска алтернатива на стероидите за състезаващия се спортист 04

Тайната на неговото действие е в синергичнoто взаимодействие на отделните субстрати, които се съдържат в оптимални количества и действат в точния момент. Действието на отделните вещества в една обща формула води до реален оптимален ефект.
Например тестостерон модулаторите на стероидно-сапонинна основа си взимодействат с инсулогенните модулатори (повишеното съдържание на инсулин води до повишено съдържание на тестостерон) и с аминокиселините от протеина, които карат съединението глобулин от половия хормон да образува по-малко тестостерон и да се активира в клетките като свободен хормон.

Обърнахме особено внимание на факта, че оптималното натрупване на маса може да протича при същевременно разграждане на телесна мазнина. По-рано трябваше да се приемат най-малко 96 г декстроза или малтодекстрин, за да се снабдят мускулните клетки с аминокиселини и креатин и така да се постигне максимално натрупване на мускули. Тези големи количества въглехидрати неизменно водеха до натрупване на мазнини и увеличаваха резистентността на мускулните клетки към инсулин, поради което с времето инсулогенното действие намаляваше, а с него и постъпването на градивни субстрати в клетките. В Createston се съдържат едва 25 г специални въглехидрати, за да се постигне пълен отговор на инсулина, респективно изграждащ ефект. Инсулиновата резистентност на мускулните клетки не се увеличава, а напротив – чрез подходящи растителни екстракти дори се снижава и по този начин с течение на времето постъпването на градивни субстрати в клетките все повече се подобрява.

Ще ни трябва цяла книга, за да изброим всички хранително-физиологични свойства на Createston. За да научите повече подробности, моля, погледнете в немската част на дискусионния форум на www.peak.ag.

Какво да очаквате от Createston и на какво трябва да обърнете внимание?
Ако за първи път използвате Createston, ще натрупате с нормална обмяна на веществата между 3 и 6 кг мускулна маса през първите 4 седмици и ще загубите около 1-2 кг телесна мазнина. Силовите ви постижения ще се покачат през това време с около 30 %.
След първия месец в никакъв случай не трябва да спирате приема на Createston, а да го взимате редовно и продължително. Разбира се, ръстът на постиженията ви няма да е толкова голям, колкото през първия месец, но ще натрупвате годишно около 5 кг стабилна мускулна маса (понякога през първата година се натрупват 12-15 кг).

В тази връзка непременно обърнете внимание, че доставяните с Createston 3 г креатин дневно са оптимални, понеже организмът ви обменя дневно точно толкова количество креатин. По-високата концентрация на креатин би довела до натрупването на маса след 2-3 седмици вместо след един месец, но нарастването на масата няма да протича така продължително, както с трите грама креатин, включени в Createston. Не бива да забравяте, че прекалено големите количества креатин натоварват черния дроб и водят до пренасочване на енергийния излишък в тялото към отделителните вместо към градивните процеси.

Следва продължение…