Home » Здраве » Createston – истинска алтернатива на стероидите за състезаващия се спортист 05

Createston може да се приема продължително и без прекъсване и да допринесе за стабилно натрупване на сила и мускули.
Ако сте т.нар. хардгейнър, т.е. спортист, който е със слаба фигура и бавно трупа мускулна маса, трябва 30 мин след като сте приели Createston да изпивате още около 50 г декстроза/малтодекстрин (например Glucofast) в комбинация с около 25 г суроватъчен протеин и да се хранете много добре.

Като хардгейнър се сблъсквате с проблема, че организмът ви изразходва прекалено много енергия и използва съдържащите се в продукта субстрати не толкова като градивен материал за мускулатурата, колкото като заместително гориво за покриване на енергийните нужди. Този проблем можете да решите с добро хранене и със споменатата по-горе енергийна хранителна напитка. Това прави Createston подходящ суплемент за изграждане на мускули и за хардгейнъри.

Ако сте т.нар. софтгейнър, т.е. склонни към натрупване на телесни мазнини, само в някои редки случаи е възможно Createston да ви зареди с прекалено много въглехидрати и да предизвика натрупване на известно количество мазнини.
Като софтгейнър трябва да се опитате да извадите от редовното си хранене 50-те грама въглехидрати, получавани с Createston. Въглехидратите в Createston са особено важни за това той да развие пълното си изграждащо и възстановяващо действие непосредствено след тренировка.

Накрая нека споменем, че Createston не е вкусен млечен шейк за фитнес цели, а е суплемент със силен изграждащ ефект и отчасти медицински вкус. Необходимите за максимално действие субстрати (главно растителни екстракти) имат силен специфичен вкус, който се опитваме да притъпим технологично, но не можем да премахнем напълно.
Ако имате въпроси, посетете форума в немската версия на сайта www.peak.ag, където ще получите компетентни отговори.